Leonardo Palčić Malvazija 0,75l

7,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Leonardo Palčić Malvazija je vrhunsko bijelo vino koje dolazi iz vinarije Leonardo Palčić, smještene u srcu prekrasne regije Istre, a poznata je po svojoj stručnosti i predanosti proizvodnji vrhunskih vina.

Ovo prefinjeno vino Malvazija ističe se svojom složenom paletom okusa i profinjenim aromama. Njegova svijetložuta boja privlači pažnju, dok njegova osvježavajuća aroma voća, poput breskve, kruške i citrusa, mami osjetila.

Leonardo Palčić Malvazija proizvodi se od pažljivo odabranih grožđa sorte Malvazija, koja su ručno brana i pažljivo obrađena kako bi se osigurala maksimalna kvaliteta i izražajnost okusa. Nakon berbe, grožđe se fermentira u inoksovima pri kontroliranim temperaturama kako bi se sačuvali njegovi prirodni okusi i karakteristike.

Ovo vino odlikuje se izraženom svježinom, punoćom okusa i prijatnim voćnim notama. Na nepcu otkriva uravnotežen spoj voćnih aroma, osvježavajuće kiselosti i blage mineralnosti, što rezultira dugotrajnim i elegantnim završetkom.

Leonardo Palčić Malvazija najbolje je poslužiti rashlađenu na temperaturi od 10-12°C i idealno se slaže s jelima poput plodova mora, ribljih specijaliteta, bijelog mesa ili laganih salata. Također se može uživati kao aperitiv ili uz lagane zalogaje i sireve. Uživajte u jedinstvenom iskustvu okusa i kvaliteti vrhunskog vina Leonardo Palčić Malvazija, idealnog izbora za sve prigode i ljubitelje vrhunskih vina.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

12,5%

Volumen

0,75l

Zemlja podrijetla

Hrvatska

SKU: P4641 Kategorije: ,