Krauthaker Graševina Paralela 45.3 0,75l

4,79 

Nema na zalihi

Opis

Opis

Krauthaker Graševina Paralela 45.3 je odlično bijelo vino, koje potpisuje vinarija Krauthaker, smještena u Kutjevu. Vinogradarstvo i vinarstvo Krauthaker posebnu pozornost posvećuje domaćoj autohtonoj sorti graševini koja često osvaja medalje na sajmovima i izložbama vina. Kao važnu odrednicu vlastite proizvodnje ističu uzgoj vinove loze po eko principima te kontinuitet kvalitete. Kvalitetu i uspješnost njihovih vina najviše opisuju mnogobrojna odličja dobivena na svjetski priznatim natjecanjima i ocjenjivanjima vina.

Ima prepoznatljiv osvježavajući okus s voćnim notama zrelih jabuka i citrusa, uz suptilne tonove bijelog cvijeća i meda. Arome su slojevite i kompleksne, ostavljajući trajan dojam na nepcu. Na nosu otvoreno, čisto i traje, a miris je svjež i živ, pun, topao i slatkast, obilježavaju ga minerali te voće koje je zrelo, sirovo, svježe i domaće. Okus je slastan, živ, blago rezak i sočan.

Grožđe za Krauthaker Graševinu Paralela 45.3 pažljivo se bere ručno kako bi se osigurala optimalna zrelost i kvaliteta. Nakon berbe, grožđe se pažljivo preša i fermentira na kontroliranim temperaturama kako bi se očuvali svi prirodni okusi i arome. Nakon fermentacije, vino odležava u inoksojnim bačvama kako bi postiglo puni izražaj okusa i arome.

Ovo vrhunsko vino odlično se slaže s raznim jelima, posebno s jelima od bijelog mesa, ribom i laganijim jelima. Preporučuje se poslužiti ohlađeno na temperaturi od 10-12°C kako bi se najbolje istaknule njegove svježe voćne arome i kompleksnost okusa.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Zemlja podrijetla

Hrvatska

Volumen

0,75l

Alkoholni sadržaj

12%

SKU: P2305 Kategorije: ,