Krauthaker Cuvee Paralela 45.3 0,75l

5,49 

Na zalihi

Opis

Opis

Krauthaker Cuvee Paralela 45.3 je vrhunsko crno vino koje potpisuje vinarija Krauthaker, smještena u Kutjevu. Vinogradarstvo i vinarstvo Krauthaker posebnu pozornost posvećuje domaćoj autohtonoj sorti graševini koja često osvaja medalje na sajmovima i izložbama vina. Kao važnu odrednicu vlastite proizvodnje ističu uzgoj vinove loze po eko principima te kontinuitet kvalitete. Kvalitetu i uspješnost njihovih vina najviše opisuju mnogobrojna odličja dobivena na svjetski priznatim natjecanjima i ocjenjivanjima vina. Ovo vino nosi pečat izvrsnosti i tradicije koje su postale prepoznatljive za Krauthaker vinariju.

Ovo vino je intenzivne rubinsko crvene boje i očarava svojom kompleksnošću okusa i bogatstvom aroma. Oduševljava mirisom malina, jagoda, crnog bobičastog voća, a okus je voćan, izbalansiran i zaokružen. Ovo vino karakteriziraju svježi voćni tonovi citrusa, zrelih jabuka i krušaka, uz subtilne note cvijeća i začina. Na nepcu se ističe puno tijelo i dugotrajan završetak, ostavljajući osvježavajući dojam.

Cuvee Paralela 45.3 predstavlja spoj vrhunskih sorti grožđa iz vinograda s položaja Paralela 45.3. Ovo vino se proizvodi od pažljivo odabranih sorti grožđa, uključujući Graševinu, Chardonnay i Sauvignon Blanc, koje se beru ručno kako bi se osigurala najviša kvaliteta. Proces proizvodnje Cuvee Paralela 45.3 uključuje pažljivo prešanje i fermentaciju grožđa na kontroliranim temperaturama kako bi se sačuvala njegova prirodna svježina i voćnost. Nakon toga, vino odležava u bačvama od hrasta kako bi se razvile složene arome i tekstura.

Ovo vino se savršeno slaže s raznim jelima, posebno s jelima od ribe, peradi i laganim jelima od tjestenine. Preporučuje se poslužiti rashlađeno na temperaturi od 10-12°C kako bi se najbolje istaknuli njegovi složeni okusi i arome. Idealan je izbor za sve ljubitelje kvalitetnog i autentičnog vina.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Zemlja podrijetla

Hrvatska

Volumen

0,75l

Alkoholni sadržaj

12,5%

SKU: P1822 Kategorije: ,