Galić Rose 0,75l

11,89 

Na zalihi

Opis

Opis

Galić Rose je vrhunsko ružičasto vino proizvedeno u vinariji Galić, koja je smještena u pitoresknom vinogorju Hrvatske, u Kutjevu. Definitivno zvijezda u usponu na hrvatskoj vinskoj sceni – Galićeva vina donose sa sobom raznovrsne užitke. Pretežito suha vina nastala su kao mješavina Chardonnay, Graševine i Sauvignona. Pridajući veliku pažnju uvjetima prozvodnje i kontroli samog procesa uspjevaju proizvesti zanimljivu i bogatu paletu okusa. Zanimljivo je da se odležavanje samih vina dešava u bačvama napravljenima od slavonskog i francuskog hrasta, koje svojom kvalitetom izrade daju dodatnu notu ovim vinima.

Ova ružičasta kapljica nudi neodoljivu kombinaciju voćnih aroma i svježine. Uz dominantne note jagode, maline i crvenog voća, ovo vino očarava svojom elegantnom aromom i osvježavajućim okusom. Proizvedeno je od pažljivo odabranih grožđa sorte koje osiguravaju izvrsnu kvalitetu i autentičan karakter. Ovo vino karakterizira svijetla ružičasta boja s nijansama ljubičaste, te osvježavajuća kiselost koja savršeno balansira voćne arome.

Galić Rose proizvodi se postupkom maceracije, gdje se grožđe ostavlja u kontaktu s kožicom kako bi se postigla boja i arome. Nakon toga, slijedi fermentacija pri kontroliranoj temperaturi kako bi se sačuvali voćni okusi. Vino odležava u inox bačvama kako bi postiglo punoću okusa i svježinu.

Galić Rose najbolje je poslužiti rashlađenog na temperaturi od 8-10°C. Savršen je odabir za opuštene trenutke s prijateljima ili obitelji, uz lagane obroke poput salata, ribljih specijaliteta ili laganih predjela.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Zemlja podrijetla

Hrvatska

Volumen

0,75l

Alkoholni sadržaj

12%

SKU: P0120 Kategorije: ,