Edivo Q 0,75l

19,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Edivo Q je prestižno vino proizvedeno u Hrvatskoj, u poznatom vinogradarskom području na otoku Pelješcu u vinariji Edivo, koja se ističe svojom stručnošću i predanošću tradiciji, a ovo vino nosi sa sobom duh Mediterana i bogatstvo autohtonih sorti vinove loze. Edivo Q je pravi izbor za sve ljubitelje vina koji traže autentično iskustvo i vrhunski okus.

Ovo vino ima intenzivnu rubinsko crvenu boju koja odražava njegovu snagu i karakter. Na nosu, Edivo Q otkriva složene arome crvenog voća poput crvene višnje, šumskog voća i začina, zajedno s nagovještajima vanilije, crne čokolade i duhana. U ustima, ovo vino očarava svojom punoćom, svilenkastom teksturo i dugotrajnim završetkom, što ga čini izuzetno profinjenim i ugodnim za konzumaciju.

Ovo vrhunsko vino karakterizira bogatstvo okusa i kompleksnost aroma, s naglaskom na voćne i začinske note. Glavni sastojci vina su sorte grožđa Plavac mali i Cabernet Sauvignon, uz dodatak drugih autohtonih sorti. Edivo Q je proizveden po tradicionalnim metodama, uz pažljivu selekciju grožđa i fermentaciju u kontroliranim uvjetima. Nakon toga, vino odmara u bačvama od hrastovine kako bi postiglo svoju punu dubinu i složenost okusa.

Edivo Q savršeno se slaže s raznim jelima, posebno s crvenim mesom, divljači, jelima s roštilja ili s tradicionalnim dalmatinskim specijalitetima poput janjetine ispod peke ili pašticade. Također je izvrstan pratitelj uz sir, pršut ili kao aperitiv uz lagane predjela poput bruschette s paradajzom i bosiljkom. Ovo vino je idealno za uživanje uz posebne prigode ili opuštene trenutke s najdražima. Kupci cijene Edivo Q zbog njegove izuzetne kvalitete i jedinstvenog okusa, koji osvaja srca ljubitelja vrhunskih vina.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

13%

Volumen

0,75l

Zemlja podrijetla

Hrvatska

SKU: P1126 Kategorije: ,