Fever Tree Ginger Beer 0,20l

1,89 

Nema na zalihi

Opis

Opis

Fever Tree Ginger Beer je osvježavajući napitak koji se ističe svojim intenzivnim okusom đumbira i osvježavajućom aromom. Proizveden je od strane Fever-Tree kompanije, poznate po proizvodnji visokokvalitetnih tonika i gaziranih napitaka.

Ovo piće izrađuje se od pažljivo odabranih sastojaka, uključujući đumbira iz Obale Bjelokosti, fruktoze, izvorske vode i druge tajne sastojke koji mu daju jedinstveni okus i karakteristike.

Jedan od ključnih sastojaka Fever Tree Ginger Beera je svježi đumbir koji mu daje intenzivan i začinjen okus, poznat po svojim zdravstvenim prednostima i osvježavajućim svojstvima. Ovo piće također sadrži prirodne šećere koji mu daju blagu slatkoću, uravnotežujući pikantnost đumbira.

Fever Tree Ginger Beer izrađuje se koristeći tradicionalne metode proizvodnje, uključujući fermentaciju svježeg đumbira kako bi se postigao bogat okus i prirodni mjehurići. Ovo piće se često konzumira kao osvježavajući napitak samostalno ili kao sastojak u raznim koktelima. Može se poslužiti ohlađeno s kockama leda i kriškom limete za dodatnu svježinu. Ovo piće je idealan izbor za ljubitelje pikantnih i osvježavajućih napitaka, te je savršen dodatak za razne prigode, od opuštajućeg dana na terasi do živahnih zabava.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Volumen

0,2l

Zemlja podrijetla

Engleska

SKU: P0551 Kategorija: