Fever Tree Ginger Ale 0,20l

1,89 

Na zalihi

Opis

Opis

Fever Tree Ginger Ale je osvježavajući napitak izrađen od pažljivo odabranih sastojaka, uključujući đumbira iz Obale Bjelokosti, izvorske vode, fruktoze i kiseline. Proizveden je od strane Fever-Tree kompanije, poznate po proizvodnji visokokvalitetnih tonika i gaziranih napitaka.

Karakterističan za Fever Tree Ginger Ale je intenzivan, ali uravnotežen okus đumbira koji odmah osvježava osjetila. Osim toga, ima blagu slatkoću s naglaskom na svježim, začinjenim notama đumbira, koje pružaju jedinstveno iskustvo okusa. Arome su svježe i prirodne, bez umjetnih dodataka.

Proces izrade ovog gaziranog napitka odvija se s pažnjom i predanošću kako bi se osigurala vrhunska kvaliteta. Sastojci se pažljivo miješaju i gaziraju, a zatim flaširaju pod strogim standardima kontrole kvalitete. Konačni proizvod je svjež, kvalitetan i bogat okusom.

Fever Tree Ginger Ale najbolje se konzumira ohlađen, samostalno ili kao sastojak u raznim koktelima. Odličan za miješanje s viskijem, bourboonom, rumom i ginom za pikantnu notu i osvježenje svojeg pića. Također se može koristiti kao osvježavajući napitak sam po sebi, posebno za vrućih ljetnih dana.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Volumen

0,2l

Zemlja podrijetla

Engleska

SKU: P0659 Kategorija: