-5%

Autentic Native

169,09  Najniža cijena proizvoda u posljednjih 30 dana: 177,99 

Opis

Opis

Autentico Nativo Salvaje, Autentico Nativo XO i Autentico Nativo 15 YO – trio ruma koji oduševljava nepce ljubitelja ruma diljem svijeta. Ovi vrhunski rumovi dolaze u jedinstvenom paketu nazvanom “Autentic Native”, ekskluzivno dostupnom na Tipsy.hr.

Autentico Nativo Salvaje, poznat po svojoj divljoj i bogatoj aromi, predstavlja pravu avanturu za osjetila. Sa svojim egzotičnim voćnim notama i blagim začinskim zaokretom, ovo je rum koji će vas odvesti na putovanje kroz gustu prašumu i tropske plaže Paname.

Autentico Nativo XO, dragulj u svijetu rumova, izrađen je s posebnom pažnjom i strašću. Ovaj rum odlikuje se kompleksnim slojevima okusa, gdje su slatke note vanilije, karamela i sušenog voća savršeno izbalansirane s nježnim začinskim tonovima. Svakim gutljajem otkrivate novu dimenziju rafiniranosti i elegancije.

Autentico Nativo 15 YO, zreo i profinjen rum s karakterističnim dubokim okusom i bogatom teksturom. Ovaj 15-godišnji rum izdvaja se svojom složenom paletom aroma koje uključuju tamnu čokoladu, drvene začine i sušeno voće. Svaki gutljaj podsjeća na dugotrajno sazrijevanje u hrastovim bačvama i predstavlja pravu poslasticu za istinske ljubitelje rumova.

Uz kupnju paketa “Autentic Native” na Tipsy.hr, osiguravate si pristup izvanrednim rumovima koji će vas zadiviti svojom kvalitetom i bogatstvom okusa. Iskoristite besplatnu dostavu za narudžbe iznad 40€ unutar Zagreba i uživajte u autentičnom iskustvu kušanja rumova iz Paname.

Kategorije: ,