-5%

Cuban Legend

64,56  Najniža cijena proizvoda u posljednjih 30 dana: 67,96 

Opis

Opis

“Cuban Legend” paket na Tipsy.hr predstavlja pravu poslasticu za ljubitelje ruma, kombinirajući vrhunske rumove s Kube u jedinstvenom setu. Ovaj paket donosi užitak kušanja autentičnih kubanskih rumova iz Legendario asortimana, priznatog po svojoj tradiciji i kvaliteti.

Legendario Elixir de Cuba je prvi dragulj ovog paketa, poznat po svojoj bogatoj aromi i mekanom okusu. Sa svojim slatkim notama vanilije, karamela i sušenog voća, ovo je rum koji će osvojiti srca svih ljubitelja slatkog i blagog okusa. Svaki gutljaj ovog eliksira pruža putovanje kroz kubansku kulturu i tradiciju, otkrivajući tajne i legende ovoj prekrasnoj zemlji.

Uz Elixir de Cuba, “Cuban Legend” paket uključuje i Legendario Anejo Blanco, rum koji se ističe svojom svježinom i čistoćom okusa. Ovaj bijeli rum karakterizira blaga slatkoća i voćne note, savršeno izbalansirane s delikatnim začinima. Idealan za pripremu raznih koktela ili za uživanje samostalno, Legendario Anejo Blanco donosi osvježavajuće iskustvo kušanja koje će oduševiti sve ljubitelje rumova.

Kao treći dragulj u “Cuban Legend” paketu ističe se Legendario Ron Anejo Oro, rum s dugom tradicijom i izuzetnom kvalitetom. Ovaj rum sazrijevan je u hrastovim bačvama, što mu daje bogatstvo okusa i dubinu karaktera. Slatke note meda, karamela i začina savršeno se stapaju s drvenim tonovima, stvarajući izvanredno uravnotežen i kompleksan profil okusa.

Uz kupnju “Cuban Legend” paketa na Tipsy.hr, osiguravate si pristup izvanrednim rumovima s Kube koji će vas očarati svojom kvalitetom i jedinstvenim okusom. Iskoristite besplatnu dostavu za narudžbe iznad 40€ unutar Zagreba i uživajte u autentičnom iskustvu kušanja rumova iz legendarne kubanske destilerije.

Kategorije: ,