Mikks – Basil Lime 0,75l

26,88 

Na zalihi

Opis

Opis

MIKKS Basil Lime je jedan od izvrsnih mikseva za koktele koji se ističe svojim svježim i aromatičnim okusom. Proizveden u Švicarskoj od strane stručnog tima sastavljenog od kuhara, barmena i dizajnera, ovaj mikser donosi harmoniju okusa bazilika i limete u vašu omiljenu koktel čašu. Sastojci su pažljivo odabrani kako bi se osigurala vrhunska kvaliteta i autentičan okus, bez umjetnih dodataka ili konzervansa.

MIKKS Basil Lime miksevi su izuzetno svestrani i mogu se koristiti za pripremu raznih pića, uključujući klasične koktele, bezalkoholne varijante, osvježavajuće spritzerse i soda napitke. Ovaj mikser nudi savršenu ravnotežu slatkog i kiselog okusa, s blagom notom ljekovite biljke koja dodaje složenost i dubinu piću.

Uz to, MIKKS pruža korisnicima detaljne upute i recepte za pripremu različitih pića, uz preporučene omjere i sastojke. To omogućuje čak i početnicima da stvore vrhunske koktele kod kuće, koristeći kvalitetne mikseve kao osnovu za svoje kulinarske eksperimente.

Kupovina MIKKS Basil Lime miksera na Tipsy.hr omogućuje vam da uživate u vrhunskom koktelu isporučenom iz Švicarske do vašeg doma u Hrvatskoj. Tipsy.hr je poznat po svojoj širokoj paleti visokokvalitetnih alkoholnih pića i dodataka za koktele, te nudi brzu i pouzdanu dostavu, zajedno s vrhunskom korisničkom podrškom.

Uz MIKKS Basil Lime mikser, vaše koktel iskustvo će biti obogaćeno svježim i vibrantnim okusima, stvarajući nezaboravne trenutke za uživanje s prijateljima ili u samoći vašeg doma. Isprobajte ovaj izvanredni mikser i otkrijte nove dimenzije u svijetu koktela.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Zemlja podrijetla

Švicarska

Volumen

0,75l

SKU: P5003 Kategorija: