Giffard Hazelnut Syrup 1l

15,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Giffard Hazelnut Sirup je vrhunski sirup s bogatim okusom lješnjaka, iz premium linije Giffard francuskih sirupa i likera za koktele.

Ovaj sirup ima intenzivnu aromu prženih lješnjaka, koja dodaje slojevitost i dubinu raznim pićima. Sastoji se od visokokvalitetnih sastojaka, uključujući prirodne arome lješnjaka i šećer. Proizvodi se pažljivo kontroliranim postupkom kako bi se osigurala konzistentnost i vrhunska kvaliteta.

Giffard Hazelnut Sirup je idealan dodatak mnogim napicima, uključujući kave, koktele, čajeve i smoothieje. Njegova bogata aroma lješnjaka savršeno se sljubljuje s notama kave i čokolade, pružajući uravnotežen i složen okus. Može se koristiti i za aromatiziranje sladoleda, desertnih umaka ili kao dodatak u pečenju.

Dodavanjem samo nekoliko kapi Giffard Hazelnut Sirupa, možete transformirati običnu kavu ili koktel u nešto posebno. Njegova slatkoća i aroma lješnjaka osiguravaju ugodno iskustvo svakom gutljaju. Ukoliko želite osvježiti svoj ritual ispijanja kave, ili samo dodati nešto u svoj minibar – ovo je prava stvar – savršen izbor za ljubitelje luksuznih i ukusnih napitaka!

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Zemlja podrijetla

Francuska

Volumen

1l

SKU: P3878 Kategorija: