-20%

In vino veritas

50,35  Najniža cijena proizvoda u posljednjih 30 dana: 62,94 

Na zalihi

Opis

Opis

“In vino veritas” paket na Tipsy.hr predstavlja pravo vinsko putovanje koje će vas odvesti u svijet autentičnih okusa i tradicije vinogradarstva. Ovaj paket donosi pet izvanrednih vina iz vinarije Leonardo Palčić, svako s osobnošću i karakterom koje će vas očarati svojom jedinstvenošću.

Prvo u nizu je Malvasia Marea, vino koje nosi pečat kvalitete i tradicije vinarije Leonardo Palčić smještene na sunčanoj obali Istre. Malvasia Marea oduševljava svojom svježinom i izraženim voćnim aromama zrelih citrusa i bijelog voća, uz blage začinske note koje doprinose kompleksnosti ovog vina. Sa svojom svjetlucavom zlatnožutom bojom i uravnoteženom kiselošću, Malvasia Marea je idealan izbor za uživanje uz morske plodove ili lagane ljetne obroke.

Malvasia Nerea, sljedeće vino u paketu, također dolazi iz vinarije Leonardo Palčić te nosi pečat vrhunske kvalitete i pažljivog vinogradarstva. Ovo vino osvaja svojom nježnom ružičastom bojom i intenzivnim aromama crvenog voća poput jagoda i malina, obogaćenim suptilnim cvjetnim notama. Malvasia Nerea je vino koje pruža osvježavajući doživljaj i savršeno se uklapa uz lagane salate ili kao aperitiv za opuštene večeri u društvu dragih ljudi.

Malvazija, treće vino u paketu, predstavlja klasičnu i elegantnu sortu koja je postala simbol istarskog vinogradarstva. Ovo vino karakterizira nježna slamnatožuta boja i slojevite arome zrelog voća poput breskve i kruške, uz primjetne mineralne i začinske akcente. Malvazija je vino koje pruža punoću okusa i eleganciju te će biti savršen pratitelj uz tradicionalne istarske specijalitete ili lagane riblje obroke.

Merlot, četvrto vino u paketu, donosi sa sobom bogatstvo okusa i profinjenosti koji su karakteristični za ovu sortu. Ovo vino očarava svojom dubokom rubinskom bojom i izraženim aromama crvenog voća poput višnje i šljive, uz suptilne note tamne čokolade i začina. Merlot je vino koje pruža mekoću i punoću okusa te će biti sjajan izbor uz mesna jela ili sireve sazrele teksture.

Teran, posljednje vino u paketu, predstavlja istarsku autohtonu sortu koja osvaja svojom intenzivnošću i karakterom. Ovo vino osvaja svojom tamnom rubinskom bojom i kompleksnim aromama crnog voća poput kupina i šljiva, uz primjetne začinske i mineralne akcente. Teran je vino koje pruža snagu i dubinu okusa te će biti savršen izbor uz mesna jela s roštilja ili tradicionalne istarske kobasice.

“In vino veritas” paket na Tipsy.hr nudi neodoljivu kombinaciju vrhunskih vina koje će oduševiti i najzahtjevnije ljubitelje vina. Prepustite se čarima ovih izvanrednih vina i istražite svijet okusa i mirisa koji će vas zavesti svojom autentičnošću i kvalitetom.

Kategorije: ,