Kavalan Concertmaster Port Cask 0,70l

69,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Kavalan Concertmaster Port Cask je vrhunski tajvanski viski proizveden u poznatoj Kavalan destileriji, jednoj od najboljih destilarija u Aziji. Tajvanska destilerija iznenadila je svijet viskija svojom izvanrednom sposobnošću da proizvede vrhunski viski u tropskim uvjetima. Nalazi se u blizini obale Tihog oceana, gdje je klima topla i vlažna, što čini Kavalan viski posebno jedinstvenim. Ovaj viski nosi sa sobom bogatu tradiciju i strast prema kvaliteti, što ga čini savršenim izborom za sve ljubitelje viskija koji žele istražiti nove okuse i doživljaje.

Dominantne note crvenog voća, sušenog voća i začina upotpunjuju se sa slatkim notama od portovinskog vina. Ima bogatu i kompleksnu teksturu s blagim očitovanjem drvenih tonova.

Kavalan Concertmaster je svoje dozrijevanje odradio u bačvama od Američkog hrasta, a posao je završen u bačvama u kojima je dozrijevalo Porto vino (inače, slatko crveno vino). Upravo zbog odležavanja na ovakav način, Kavalan Concertmaster ima punoću, balansiran okus sa prirodnom slatkoćom uz dozu kompleksnosti što sve ovaj viski doista čini neodoljivim.

Ovaj viski se najbolje konzumira u mirnom okruženju, gdje možete u potpunosti uživati u njegovoj složenosti i bogatstvu okusa. Kavalan Concertmaster Port Cask je idealan odabir za ljubitelje viskija koji traže nešto novo i neobično.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

40%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

Tajvan

SKU: BD174 Kategorije: ,