Jack Daniels Gold 0,70l

76,99 

Nema na zalihi

Opis

Opis

Jack Daniels Gold je premium viski izuzetne kvalitete, proizveden u Americi. Jack Daniels je destilerija osnovana 1875. u Lynchburgu, Tennessee, od strane Jaspera Newtona Daniela, poznatijeg kao Jack Daniels. Iako je tehnički straight bourbon, preferira se naziv Tennessee whiskey zbog specifične filtracije kroz drveni ugljen od javora. Destilerija je doživjela uspone i padove, ali veliku popularnost stekla je zahvaljujući podršci Franka Sinatre i mnogih rock zvijezda.

Karakterizira ga bogat, glatki okus s blagim notama slada, karamela i vanilije, te ugodna i sofisticirana aroma.

Ovaj viski je napravljen od pažljivo odabranih sastojaka, uključujući kvalitetni ječmeni slad, vodu iz prirodnih izvora i specijalno odabrane kvasce. Viski se destilira u tradicionalnim bakrenim kazanima i naknadno filtrira dva puta kroz ugljen od javorovog drva, te potom prolazi kroz procesom sazrijevanja u bačvi za topao i bogat „Gold” okus.

Jack Daniels Gold najbolje je konzumirati kao piće za opuštanje i uživanje, bilo čisto ili s ledom, ili kao sastojak u klasičnim koktelima poput Jack & Coke ili Lynchburg Lemonade. Njegova bogata aroma i kompleksni okus ističu se u svakom gutljaju, pružajući pravo zadovoljstvo svim ljubiteljima viskija. Ovaj viski savršen je odabir za posebne prigode i trenutke opuštanja s prijateljima ili obitelji.

SKU: P2219 Kategorije: ,