Legendario Anejo Blanco 0,70l

19,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Legendario Anejo Blanco je premium bijeli rum koji se proizvodi na Kubi, u glavnom gradu Havani od 1946.godine, poznatom svjetskom centru za proizvodnju ruma. Osnovni sastojak Legendario rumova je šećerna trska, koje na otoku Kubi ima nekoliko vrsta, ali uvijek se biraju sorte koje su najslađe. Za dozrijevanje se koriste bačve od kanadskog bijelog hrasta koje su se nekada koristile za bourbon.

Okus Legendario Anejo Blanca odlikuje se svojom glatkoćom i uravnoteženošću. Slatke note vanilije i karameliziranog šećera kombiniraju se s voćnim tonovima, poput ananasa i banane, stvarajući profinjeni i osvježavajući okus koji će osvojiti srca ljubitelja ruma. Imaježne arome s notama drveta i citrusa, lagano parfimiran. Čist i gladak, snažnog intenzivnog okusa, savršen je za miksologiju.

Ovaj rum proizvodi se od pažljivo odabranih sastojaka, uključujući najkvalitetniji šećerni trs i vodu iz kristalno čistih izvora. Nakon fermentacije, destilacija se provodi u bakrenim kotlovima kako bi se osigurala maksimalna kvaliteta i čistoća okusa. Legendario Anejo Blanco ističe se svojom kristalno čistom bojom i blistavim sjajem, što ga čini ne samo izvrsnim pićem, već i estetski ugodnim dodatkom svake barske kolekcije.

Ovaj rum najbolje se konzumira kao sastojak u raznim koktelima, kao što su Mojito, Piña Colada ili Daiquiri. Također može biti užitak kad se konzumira samostalno, s kockicama leda, kako bi se istaknuli njegovi bogati okusi i aromatični profil. Predstavlja savršen spoj tradicije i kvalitete, te će sigurno zadovoljiti i najzahtjevnije ljubitelje ruma. Isprobajte ovaj izvanredni kubanski rum i uživajte u njegovom jedinstvenom okusu i mirisu.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

40%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

Kuba

SKU: BD230 Kategorija: