Leyenda Oaxaca 0,7l

54,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Leyenda Oaxaca je premium mezcal koji dolazi iz Meksika. Majstor Saul Martinez treća je generacija majstora „mezcalera“, koja je izgradila okus Leyende Oaxace. Sa naglaskom na prenošenje tradicije ova Leyenda 2020. godine promijenila je lokaciju svoje destilerije te sada se nalazi u San Baltazaru Guelavili, a majstor mezcalero joj postaje Don Leo Hernandez. Promjenom u recepturi dešava se pojačanje alkoholnog udjela u samom mezcalu koji sada značajno „jače udara“. Hasta luego prijatelji. Ovaj Meksički Mezcal pretvorit će te u Chupachabru, očekuje se od tebe da se ugledaš na Antonia Banderasa i postaneš Leyenda.

Ovaj mezcal nudi bogate i kompleksne arome, s dominantnim notama dima, agave i citrusa. S dubokim okusom i mekim teksturom, Leyenda Oaxaca ističe se svojom jedinstvenom karakteristikom i autentičnim okusom koji oduzima dah.

Napravljena od Espadin agave uzgojene na farmama San Juan del Ria, donosi bogate note limunske trave sa blagim notama šećerne trske. Destilacija se radi u bakrenom kotlu koji osigurava očuvanje samog okusa i aroma u piću. Biljke agave moraju dozrijevati devet godina kako bi ovo piće zadržalo svoju kvalitetu. 

Leyenda Oaxaca najbolje se konzumira kao aperitiv ili digestiv, ili kao sastojak u koktelima. Može se poslužiti uz kvalitetne meksičke tapase, poput guacamolea, tacosa ili očuvanog mesa, kako bi se upotpunio doživljaj autentične meksičke kuhinje. Ovaj izuzetni mezcal idealan je odabir za ljubitelje autentičnih meksičkih pića koji cijene vrhunsku kvalitetu i autentičnost. Bez obzira jeste li strastveni poznavatelj mezcala ili želite istražiti svijet meksičkih alkoholnih pića, Leyenda Oaxaca pružit će vam nezaboravno iskustvo.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Zemlja podrijetla

Meksiko

Volumen

0,7l

Alkoholni sadržaj

42%

SKU: P2526 Kategorije: ,