Legendario Elixir de Cuba 0,70l

22,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Legendario Elixir de Cuba je izuzetno luksuzni liker koji se proizvodi na Kubi, u glavnom gradu Havani od 1946.godine, poznatom svjetskom centru za proizvodnju ruma. Osnovni sastojak Legendario rumova je šećerna trska, koje na otoku Kubi ima nekoliko vrsta, ali uvijek se biraju sorte koje su najslađe. Za dozrijevanje se koriste bačve od kanadskog bijelog hrasta koje su se nekada koristile za bourbon. Elixir de Cuba je zaštitni znak Legendario ruma. To je piće ukojem prevladavaju arome vaniije, čokolade i karameliziranih grožđica.

Okus ovog likera je izvanredan spoj slatkog šećera trske, vanilije i karameliziranih tonova, koji se savršeno nadopunjuju sa diskretnim začinskim notama. Ovaj luksuzni liker ima profinjenu slatkoću koja se savršeno uklapa s blagim notama voća i hrasta, stvarajući jedinstvenu senzaciju na nepcu. Svaki gutljaj Legendario Elixir de Cuba likera pruža nezaboravno iskustvo punoća i dubine okusa, s naglaskom na složene i uravnotežene arome.

Proizvodi se od pažljivo odabranih sastojaka, uključujući najfiniju kubansku šećernu trsku i čistu kubansku vodu, što jamči vrhunsku kvalitetu i autentičan okus. Nastaje pažljivom destilacijom i miješanjem visokokvalitetnih sastojaka kako bi se postigla nevjerojatna razina bogatstva okusa i kompleksnosti.

Legendario Elixir de Cuba liker je idealan za uživanje u posebnim prilikama ili kao savršen poklon za ljubitelje visokokvalitetnih alkoholnih pića. Može se konzumirati samostalno kao digestiv nakon obroka ili u koktelima, gdje će njegove složene arome dodati poseban dodir elegancije i luksuza.

Ovaj luksuzni liker savršeno se uklapa u različite prilike i nadopunjuje svaku posebnu trenutak. Bilo da se opuštate kod kuće ili slavite s prijateljima, Legendario Elixir de Cuba jamči nezaboravno iskustvo okusa i luksuza.  Izvrstan je za izravnu konzumaciju, a odličan je i za miksologiju.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

34%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

Kuba

SKU: BD228 Kategorije: ,