Legendario Carta Blanca Superiore 0,70l

26,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Legendario Carta Blanca Superiore je premium bijeli rum koji se proizvodi na Kubi, u glavnom gradu Havani od 1946.godine, poznatom svjetskom centru za proizvodnju ruma. Osnovni sastojak Legendario rumova je šećerna trska, koje na otoku Kubi ima nekoliko vrsta, ali uvijek se biraju sorte koje su najslađe. Za dozrijevanje se koriste bačve od kanadskog bijelog hrasta koje su se nekada koristile za bourbon.

Okus Legendario Carta Blanca Superiorea karakterizira izuzetna glatkoća i uravnoteženost. Slatke note vanilije i karameliziranog šećera savršeno se kombiniraju s voćnim tonovima, poput ananasa i banane, stvarajući profinjeni okus koji će zadovoljiti i najistančanije nepce.

Ovaj rum proizvodi se od najfinijih sastojaka, uključujući najkvalitetniji šećerni trs i vodu iz kristalno čistih izvora. Nakon pažljive fermentacije, slijedi proces destilacije u bakrenim kotlovima kako bi se osigurala maksimalna kvaliteta i čistoća okusa. Legendario Carta Blanca je vrhunski bijeli rum, koji je dozrijevao najmanje dvije godine u hrastovim bačvama. Zbog svoje kvalitete prozvan je bijelim biserom Kariba.

Legendario Carta Blanca Superiore ističe se svojom kristalno čistom bojom i svježim, čistim aromama, što ga čini idealnim pićem za uživanje u svim prilikama. Ovaj rum savršen je za koktele zbog svoje svježine i kompleksnosti. Također može biti užitak kad se konzumira samostalno, s kockicama leda, kako bi se istaknuli njegovi bogati okusi i kompleksni profil.

Legendario Carta Blanca Superiore predstavlja savršenu kombinaciju tradicije i kvalitete, te će sigurno oduševiti sve ljubitelje ruma. Isprobajte ovaj izvanredni kubanski rum i uživajte u njegovom jedinstvenom okusu i bogatim aromama.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

40%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

Kuba

SKU: BD232 Kategorije: ,