Jack Daniels Sinatra Select 1,0l

169,99 

Nema na zalihi

Opis

Opis

Jack Daniels Sinatra Select je posebno izdanje viskija koje je posvećeno legendarnom Franku Sinatri. Jack Daniels je destilerija osnovana 1875. u Lynchburgu, u Tennesseeju, od strane Jaspera Newtona Daniela, poznatijeg kao Jack Daniels. Iako je tehnički straight bourbon, preferira se naziv Tennessee whiskey zbog specifične filtracije kroz drveni ugljen od javora. Destilerija je doživjela uspone i padove, ali veliku popularnost stekla je zahvaljujući podršci Franka Sinatre i mnogih rock zvijezda. Ovaj viski je proslavljen po svom sofisticiranom i bogatom okusu, koji odražava Sinatraovu eleganciju i raskoš.

Ovaj viski karakterizira složen i glatki okus s primjesama meda, vanilije i karameliziranog šećera. Arome su duboke i bogate, s notama dima, drveta i začina. Sastoji se od pažljivo odabranih zrna kukuruza, raži i ječma, te vode iz vlastitog izvora destilerije.

Proizveden u jedinstvenim „Sinatra bačvama“ koje imaju duboke žljebove posebno urezane kako bi se viski izložio dodatnim slojevima tostiranog hrasta.  Slično kao i Frank, ovaj Tennessee Whisky je jedinstven. Ovaj viski najbolje se konzumira uživajući u njegovoj raskošnoj kvaliteti, ili kao poklon za prigode posebne važnosti. lično kao i Frank, ovaj Tennessee Whisky je jedinstven.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

45%

Volumen

1l

Zemlja podrijetla

SAD

SKU: P3308 Kategorije: ,