Gin Mare Lanterna 0,7l

61,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Gin Mare Lanterna je premium gin koji se proizvodi u Španjolskoj, prema receptu koji seže unatrag stoljećima, koristeći najkvalitetnije biljne sastojke i ručno obrano bilje s obližnjih plantaža.

Karakterizira ga posebna mješavina botaničkih biljaka i začina, uključujući ružmarin, timijan, koromač i masline, koji mu daju jedinstvenu i prepoznatljivu aromu. Svaki sastojak pažljivo je odabran kako bi se postigla harmonija okusa i stvorila izuzetno osvježavajuća i kompleksna mješavina.

Gin Mare Lanterna odlikuje se izuzetno čistim i osvježavajućim okusom, koji je idealan za različite koktele i mješavine. Možete ga kombinirati s tonikom i limunovim kolutićima za osvježavajući i klasični gin-tonic, ili ga koristiti kao osnovu za razne koktele poput negronija, gimleta ili martinija. Svojom bogatom aromom i sofisticiranim karakterom, ovaj gin će unijeti dodatnu dimenziju u vaše kokteliranje i impresionirati vaše goste svojim izvanrednim okusom.

Za najbolje iskustvo, preporučujemo posluživanje Gin Mare Lanterna uz obilje leda i svježih biljnih dodataka poput ružmarina ili timijana. Također, možete eksperimentirati s dodacima poput maslina ili krastavaca kako biste dodali osobni pečat vašem piću i stvorili savršenu kombinaciju okusa.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

50%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

Španjolska

SKU: BD037 Kategorije: ,