Doorly’s XO Rum 0,7l

36,99 

Opis

Opis

Zaronite dublje u svijet ruma s Doorly’s X.O. Rumom, autentičnim izdanjem koje donosi duh Barbadosa u svaku kapljicu. Ovaj rum se ne svrstava samo u piće, već u pravo umjetničko djelo koje vas vodi na putovanje kroz bogatu baštinsku tradiciju Barbadosa.

Savršena Uzdržanost:
Doorly’s X.O. Rum se ne ističe samo zbog svoje barbadoske baštine, već i zbog suptilnog i kompleksnog okusa koji oduševljava sva osjetila. Svaka čaša ovog ruma otkriva nijanse karamela, vanilije, i suhog voća. Možete ga piti čisto kako biste istinski doživjeli njegov bogat okus ili ga koristiti kao ključni sastojak u vrhunskim koktelima.

Putovanje Kroz Barbadosku Tradiciju:
Da bismo doista razumjeli ovaj rum, moramo se vratiti unatrag kroz generacije i uputiti se na Barbados, otok poznat po svojoj strastvenoj predanosti rumu. Doorly’s je sinonim za barbadoski rum, a ovaj X.O. izdanje ne razočarava. Proizveden je u destileriji Foursquare, koja seže unazad gotovo dvjesto godina. Doorly’s je dobro poznat po svojoj tajnoj mješavini različitih destilata, pažljivom procesu starenja u hrastovim bačvama i isporučivanju ruma vrhunske kvalitete.

Vrhunski Okus:
Kada kušate Doorly’s X.O. Rum, doživjet ćete bogat i dubok okus koji odiše kompleksnošću i preciznošću. Ovaj rum ističe se notama karamela i vanilije, koje dodaju slatku i začinjenu dimenziju okusu. Suho voće dodaje složenost, a završetak je zadovoljavajuće dugotrajan. Za prave znalce i ljubitelje ruma, ovaj rum je nezaobilazan.

Barbadoska Baština:
Baština koja okružuje Doorly’s X.O. Rum je impresivna. Rum proizvodnja na Barbadosu seže unatrag stoljećima, a Doorly’s je bio ključni igrač u očuvanju i promociji tradicije. Svaka boca ovog ruma nosi u sebi povijest i strast koja seže unazad u vremena kada su se stvarale prve destilerije na otoku.

Upotreba u Koktelima:
Doorly’s X.O. Rum nije samo za degustaciju, već i za stvaranje izvanrednih koktela. Klasični i suvremeni recepti dobivaju dubinu i složenost kada se koristi ovaj rum. Klasični kokteli poput Mojita i Daiquirija postaju još bogatiji, dok suvremeni kokteli dobivaju novu dimenziju okusa.

Dostupnost na DoorlysRum.com:
Sada možete naručiti Doorly’s X.O. Rum iz udobnosti svog doma. DoorlysRum.com vam nudi jednostavan način da dođete do ovog dragulja iz Barbadosa. Iskoristite priliku da ga imate u svom kućnom baru i podijelite ga s prijateljima na posebnim trenucima.

Doorly’s X.O. Rum 0,70l je više od običnog ruma. To je iskustvo koje vas povezuje s tradicijom i strašću Barbadosa za proizvodnjom vrhunskih rumova. Bez obzira jeste li već iskusni ljubitelj ruma ili tek počinjete svoje putovanje kroz svijet ovog pića, Doorly’s X.O. Rum će vas očarati svojom izvanrednom kvalitetom i okusima koji će ostati urezani u vašem pamćenju.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

40%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

Barbados

SKU: BD111 Kategorije: ,