Botran Reserva Blanca 0,70l

19,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Botran Reserva Blanca je visokokvalitetni bijeli rum proizveden u Guatemali. Ovaj izuzetan rum ističe se svojim osvježavajućim okusom, sofisticiranom aromom i glatkom teksturom, te je omiljeni izbor mnogih ljubitelja dobrog rumova.

Proces proizvodnje Botran Reserva Blanca ruma započinje pažljivim odabirom najkvalitetnijeg šećera od šećerne trske, koji se potom melje i fermentira kako bi se stvorila bazna smjesa. Nakon fermentacije, smjesa se destilira u tradicionalnim bakrenim kotlovima kako bi se postigla maksimalna čistoća i kvaliteta.

Ovaj bijeli rum odležava u hrastovim bačvama kako bi postigao svoj karakterističan okus i boju. Tijekom procesa odležavanja, rum upija arome hrasta i razvija svoju kompleksnost i bogatstvo okusa. Nakon odležavanja filtrira se kroz ugljen kako bi zadržao svoj okus te izgubio boju.

Botran Reserva Blanca rum ističe se svojim svježim i voćnim okusom, obogaćenim notama vanilije, citrusa i karamele. Ovaj rum ima blagu i glatku teksturu, te se lako miješa u razne koktele i mješavine.

Preporučuje se konzumiranje Botran Reserva Blanca ruma kao sastojka u raznim koktelima, kao što su Mojito, Daiquiri ili Piña Colada, te ga možete poslužiti i s ledom kao osvježavajući aperitiv ili digestiv.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

40%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

Guatemala

SKU: P2217 Kategorije: ,