Moet & Chandon Imperial Diamond Suit 0,75l

47,65  359,02 kn

Nema na zalihi

Opis

Opis

Moet Imperial Brut ovoga puta dolazi u svom “dijamantnom odjelu” u kojem možeš ponijeti svoj najdraži šampanjac bilo gdje. Višekratna upotreba je zagarantirana, a Vaš šampanjac će održavati hladnu temperaturu do dva sata.

Već četvrt milenija (270 godina) Moet & Chandon trudi se donijeti dašak francuskog glamura u lokale i klubove diljem svijeta. U svojim proizvodima trude se očuvati iskonske vrijednosti ove plemenite profesije. Velikim dijelom zasluga Remy – a Moeta, praunuka osnivača Claude – a upravo je rasprostranjenost šampanjaca po svim kontinentima. Piće u kojem su uživali Madam Pompadour i sam Napoleon dostupno je i danas u ovom novom i prepoznatljivom obliku. Specifični po svojim inovacijama i spajanju tradicije te tehnološke inovacije sam su vrh industrije te sinonim za prestiž. Upravo su njihovi proizvodi od davnina promijenili percepciju ljudi – zabave i proslave dovedene su na novu razinu upravo radi čina otvaranja šampanjca. Od krštenja brodova do svakodnevnih prilika – elegancija je sada dostupna u boci.

Brut Moet & Chandona klasični je primjerak linije koji se odlikuje punim okusom, ponosan predstavnik svojih proizvođača.

SKU: P3583 Kategorije: ,