Angostura Orange Bitter 0.1l

12,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Angostura Orange Bitter je aromatizirani dodatak koji dodaje osvježavajući citrusni štih vašim koktelima. Proizvodi ga poznata tvrtka Angostura iz Trinidada i Tobaga, poznata po svojim visokokvalitetnim proizvodima za koktele. Ovi gorki dodaci su ključni sastojci mnogih klasičnih i suvremenih koktela, dodajući složenost i dubinu okusa.

Ovaj Angostura Orange Bitter karakterizira savršena ravnoteža citrusnih nota s gorčinom i slatkoćom, što ga čini izvrsnim dodatkom za razne koktele. Osobito se ističu arome naranče koje doprinose svježini i vitalnosti pića. Sastoji se od pažljivo odabranih biljnih sastojaka, uključujući koru naranče i tajne biljne ekstrakte koji daju piću njegov prepoznatljivi okus.

Angostura Orange Bitter najbolje je konzumirati u umjerenim količinama, dodajući samo nekoliko kapi ili dashova u koktele kako bi se postigao željeni okus. Može se koristiti u širokom rasponu koktela, uključujući Old Fashioned, Martini, Negroni, i mnoge druge. Dodavanje ovih bittersa u koktel donosi novu dimenziju okusa i aroma, pružajući vrhunsko iskustvo ispijanja.

Uživajte u vrhunskim koktelima s Angostura Orange Bitterom i otkrijte njegovu jedinstvenu kombinaciju citrusnih nota i gorkog začina. Iskusite vrhunsku kvalitetu i bogatstvo okusa koji će obogatiti vaše kokteliranje. Angostura Orange Bitter dostupan je u Tipsy.hr webshopu, vašem pouzdanom izvoru za najkvalitetnije sastojke za koktele.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Zemlja podrijetla

Trinidad & Tobago

Volumen

0,1l

Alkoholni sadržaj

28%

SKU: P2571 Kategorije: ,