-5%

Salsa Legendario

69,31  Najniža cijena proizvoda u posljednjih 30 dana: 72,96 

Opis

Opis

“Salsa Legendario” paket na Tipsy.hr je savršen izbor za sve ljubitelje ruma koji žele istražiti bogatstvo okusa kubanskih rumova. Ovaj paket uključuje tri izvrsna ruma iz Legendario asortimana, svaki sa svojim jedinstvenim karakteristikama i izražajnim okusom.

Legendario Ron Anejo 9 je prvi dragulj u ovom paketu, rum koji se ističe svojom elegantnošću i kompleksnošću okusa. Sa svojim dubokim, bogatim aromama karamele, vanilije i suhog voća, ovaj rum nudi putovanje kroz kubansku tradiciju i baštinu. Svojim dugim procesom sazrijevanja u hrastovim bačvama, Legendario Ron Anejo 9 stvara jedinstveno iskustvo kušanja koje će oduševiti i najzahtjevnije ljubitelje ruma.

Uz Ron Anejo 9, “Salsa Legendario” paket sadrži i Legendario Carta Blanca Superiore, rum koji osvaja svojom svježinom i čistoćom okusa. Ovaj bijeli rum ističe se svojim osvježavajućim notama citrusa i slatkog šećera, stvarajući uravnotežen i ugodan okus koji će osvojiti srca ljubitelja rumova. Idealno za pripremu omiljenih koktela ili za uživanje samostalno, Legendario Carta Blanca Superiore donosi autentično kubansko iskustvo kušanja ravno iz srča Kariba.

Kao treći dragulj u “Salsa Legendario” paketu ističe se Legendario Dorado, rum s bogatom aromom i intenzivnim karakterom. Ovaj rum odlikuje se dubokim zlatnim tonovima i sofisticiranim notama karamele, vanilije i začina, stvarajući slojevito i kompleksno iskustvo kušanja. Savršen za uživanje uz led ili kao sastojak u koktelima, Legendario Dorado donosi pravu eksploziju okusa koja će vas oduševiti svojom dubinom i kompleksnošću.

Kupnjom “Salsa Legendario” paketa na Tipsy.hr osiguravate si pristup izvanrednim kubanskim rumovima koji će obogatiti vaše kušačko iskustvo i pružiti vam nezaboravne trenutke uživanja. Iskoristite besplatnu dostavu za narudžbe iznad 40€ unutar Zagreba i otkrijte čari autentičnih kubanskih rumova koji će osvojiti vaše nepce i dušu.

Kategorije: ,