Glenfiddich 26 YO 0,7l

589,99 

Nema na zalihi

Opis

Opis

Glenfiddich 26 YO je vrhunski viski koji dolazi iz srca škotskih visinskih gorja, i nosi pečat kvalitete i iskustva koji traje više od jednog vijeka. Samo ime Glenfiddich znači dolina jelena, a svjedoči tradicionalnosti proizvodnje ovog whiskya. Destilerija Glenfiddich bila je jedna od 6 škotskih destilerija koje su preživjele prohibiciju. Zaslužni za to su upravo potomci Williama Granta – osnivača ove legendarne destilerije. Vizija osnivača prati se do današnjeg dana i gradi „kamen po kamen“ svaku stepenicu poboljšanja u svijetu single maltova. Prije svega vrlo rijedak i nije ga moguće samo tako kupiti. Glenfiddich 26 je napravljen u čast obitelji Grant i njihovog poslovanja od davne 1886. godine.

Ovaj prestižni viski sastoji se od pažljivo odabranih sastojaka, uključujući najfiniji ječam i kristalno čistu planinsku vodu. Nakon pažljive destilacije, tekućina odmara u hrastovim bačvama minimalno 26 godina, razvijajući svoj prepoznatljivi karakter i kompleksnost okusa. Odležan u američkim bourbon bačvama svih 26 godina, ovaj viski pokazao je karakter, kompleksnost i balans koji se rijetko može okusiti. 

Glenfiddich 26 YO očarava svoje ljubitelje složenim notama zrelog voća, začina, meda i tamne čokolade. Arome su duboke, bogate i uravnotežene, ostavljajući trajan dojam kod svakog ljubitelja viskija.

Ovaj viski najbolje je uživati lagano ohlađenog ili uz nekoliko kapi vode, kako bi se istaknule sve nijanse okusa. Savršen je za posebne prilike ili opuštajuće večeri uz prijatelje, pružajući istinski luksuzan užitak. Ako tražite viski vrhunske kvalitete koji će zadovoljiti najzahtjevnije nepce, Glenfiddich 26 YO je pravi izbor za vas.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Zemlja podrijetla

Škotska

Volumen

0,7l

Alkoholni sadržaj

40%

SKU: P3522 Kategorije: ,