Limestone Bio Bitter Apple 0,2l

2,25 

Na zalihi

Opis

Opis

Limestone Bio Bitter Apple je vrhunski organski tonik koji će oživjeti svaki koktel ili osvježiti vaše omiljeno piće. Proizveden je u srcu Italije, ovaj tonik predstavlja spoj vrhunske kvalitete i pažljivo odabranih sastojaka, nudeći vam jedinstveno iskustvo okusa i osvježenja.

Limestone Bio Bitter Apple izrađen je od pažljivo odabranih organskih sastojaka. Glavni sastojak je prirodni ekstrakt jabuka, koji se kombinira s raznim biljem i začinima, uključujući korijen angelike, kvasac i citruse, koji dodaju složenost okusu. Proces proizvodnje uključuje infuziju biljaka u alkoholu, što omogućava postizanje bogatog i kompleksnog okusa.

Ovaj tonik odlikuje se intenzivnim aromama, u okusu se osjeća prirodna slatkoća jabuka pomiješana s gorčinom začina, što čini piće izuzetno uravnoteženim.

Limestone Bio Bitter Apple je savršen za konzumaciju kao aperitiv, ali također može biti korišten kao sastojak u koktelima. Preporučuje se posluživanje uz led ili u kombinaciji s gaziranom vodom za osvježavajuće piće. Idealno je za sve one koji traže prirodan i organskog izbor s bogatom aromom.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Zemlja podrijetla

Italija

SKU: P5043 Kategorija: