-21%

Badel Williams 0,7l

17,41  166,44 kn131,18 kn Najniža cijena proizvoda u posljednjih 30 dana: 22,09  166,44 kn

Nema na zalihi

Opis

Opis

Badel Williams, poznat i kao Viljemovka, ističe se kao izuzetan duh s bogatom tradicijom i dugom poviješću. Proizveden od strane renomirane destilerije Badel 1862, ova premium rakija utjelovljuje bit vrhunskog rukotvorstva i iznimne kvalitete. Kao jedno od vodećih imena u hrvatskoj industriji duhova, Badel je usavršio umijeće stvaranja prepoznatljivih i sofisticiranih pića, a Badel Williams stoji kao dokaz njihove posvećenosti izvrsnosti.

Povijest Badel Williamsa seže u početke destilerije Badel 1862, uglednog mjesta koje je imalo ključnu ulogu u oblikovanju bogate kulturne baštine Hrvatske u svijetu duhova. Osnovana 1862. godine, destilerija je održala naslijeđe stručnosti i inovacija, preneseno kroz generacije vještih majstora i destilera. S posvećenošću očuvanju tradicionalnih metoda uz prihvaćanje modernih tehnika, Badel nastavlja postavljati standarde za premium duhove u Hrvatskoj i šire.

Badel Williams se pažljivo izrađuje koristeći samo najfinije odabrane kruške Williams, poznate po svom izvrsnom okusu i aromatičnim svojstvima. Ove vrhunske voćke pažljivo se biraju u trenutku najveće zrelosti, osiguravajući da se u proizvodnom procesu koriste samo sastojci najviše kvalitete. Majstori miješanja u Badelu primjenjuju svoje izbrušeno znanje kako bi ove odabrane kruške pretvorili u sočnu i baršunastu rakiju, hvatajući bit voća u svakom gutljaju.

Prilikom točenja čaše Badel Williamsa, odmah se susrećete s očaravajućim bukeom koji zrači slatkim i delikatnim mirisom zrelih krušaka Williams. Prvi gutljaj otkriva harmonično spajanje voćnih nota, podcrtanih nagovještajima cvjetne elegancije, stvarajući senzorno iskustvo koje je istovremeno luksuzno i zadovoljavajuće. Glatka tekstura i uravnoteženi profil čine ovu rakiju idealnim izborom za one koji traže sofisticirano i užitno iskustvo pijenja.

Ona je svestrani duh koji se može uživati samostalno ili koristiti kao ključni sastojak u stvaranju izvrsnih koktela i kulinarskih delicija. Njegov prepoznatljiv karakter i kompleksni profil okusa čine ga cijenjenim dodatkom u kolekciji svakog poznavaoca. Bilo da se ispija kao digestiv nakon raskošnog obroka ili koristi za podizanje koktela na nove visine, Badel Williams nastavlja očaravati i zadovoljavati zahtjevne nepce diljem svijeta.

Zagrlite baštinu i izvrsnost hrvatskog rukotvorstva uz Badel Williams i započnite putovanje okusima i tradicijom koje su jednako vremenski trajne koliko su i zanosne. Uživajte u sofisticiranom šarmu i iznimnoj kvaliteti koje definiraju naslijeđe Badela 1862 i uživajte u iznimnim okusima koje može pružiti samo Badel Williams.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

40%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

Hrvatska

SKU: P3271 Kategorije: , ,